Oiva jälkikokeessa 28.6

Ei mennyt Oivan eka kakkosen jälkikoe, ku strömsössä, ekana kisapaikka vaihtui ja tuomari, päästiinkin ihan omalle kentälle kisaamaan ja se ei ole meille se paras paikka 😀
No metsässä 
 se lähti janalle aikasta vauhdilla ja en keren liinaa ottaa kiinni ja niin se posotti metsää kohti, luuli vissii olevansa hakuhommissa!  No pysähty kyllä huudostani ja kääntyi takas ja nappas jäljen samantien oikeaan suuntaan. Jälki kulki hyvin ja mulla oli neljä keppiä jo taskussa ja sit näkyikin toinen jäljen tekijä meidän vieressä ja tyty vielä. Treenin puutetta mut siihen loppu Oivan jälki motivaatio ja herra ei enää nenää maahan laittanut vaikka pikkasen yritin sitä siinä pyörittää ja houkutella, muut jutut olis ollu paljon kivempia. Toinen jäljen tekijä oli eksynyt reippaasti omalta jäljeltä. Onko hakutreenit vaikuttaneet niin paljon pikku-ukkoon, et haistettuaan muuta porukkaa metsässä alkaa heti toisiin hommiin….no haku on nyt toistaiseksi tauolla.
Esineruudusta nousi vaadittava kaksi esinettä mutta oli koirille ilmeisen vaikea ruutu, kun kakkosen koirat ei kaikki saaneet edes sitä yhtä.
Menin tottikseen, kun sinne meni toinen kakkosen koira, vaikka kukaan meistä ei ollut enään tulosta saamassa, jäljet meni siis kaikilta syystä tai toisesta huonosti.
Tottis oli tuomarin mielestä ”jäätävä” no Oiva teki tarkasti hommansa, joskin minun mielestä se pystyy paljon parempaan. Hypyssä olin itse hiukka liian lähellä estettä ja kalikka sattui lentämään tosi kauas ja Oiva sai liian kovan vauhdin, joten törmäsi kalikan kanssa mun jalkaan ja pudotti kalikan, nosti kuitenkin itse mutta luovutti vinossa. Minua rokotettiin turhasta höpöttämisestä,  91 tottiksesta ja maastosta 136, yksi keppi tuohon olis viel tarvittu ja olis se tuloskin tullut, nyt sai vaan hyvän mielen ja Oivalle kisakokemusta.
Katsotaan milloin saadaan uusi kisapaikka, kun tuntuu olevan aika kortilla.